→

Barncancerfonden har funnits i över 30 år.

På dessa år har vi gått ifrån att ett fåtal barn överlever cancer till att närmare 80% gör det. Var
med i arbetet mot 100% överlevnad!

4 av 5 barn överlever cancer. Men det räcker inte. Vårt mål är alla barn ska överleva.
När ni väljer att bli ett Vänföretag till Barncancerfonden och köper ett företagspaket tar ni ställning för
Barncancerfonden och stödjer dess verksamhet: nationell barncancerforskning, hjälp till drabbade barn
och familjer samt informationsspridning. Ert stöd gör skillnad!
Innehållet i de avdragsgilla paketen är speciellt framtaget för att ni som företag skall kunna visa ert
engagemang året runt samtidigt som ni hjälper Barncancerfonden att sprida ringar på vattnet. Vår
förhoppning är att det ska uppmuntra även andra att stödja Barncancerfonden. Innehållet är digitalt för
att på bästa sätt främja miljön och en effektiv distribution.
Att bli ett Vänföretag till Barncancerfonden är en både medveten och lönsam investering!
Kontakta Barncancerfonden på 031-755 90 20 alternativt info@foreningsstodet.se så berättar de mer.

Systemutveckling

Systemutveckling

Läs mer
Våra drivkrafter

Våra drivkrafter

Läs mer
Embedded

Embedded

Läs mer

  LinkedIn Company Updates

 • 4 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Här kommer en sammanfattning från vårt besök på CSSconf EU i Berlin. Först och främst var konferensen mycket välordnad! Coolt scenarrangemang, bra mat, DJs etc. De flesta stora bolagen (t.ex. Chrome, Mozilla, Facebook) hade monters och i goodiepåsarna fann man bl.a. kodstrumpor från Zalando och microcontrollers från en tysk startup. Nu till de tekniska nyheterna. CSS-konferensen behandlade följande intressanta ämnen: - Container Queries - högt önskad funktion men svårlöst pga cirkulärberoenden. Dock kan det lösas mha lite JavaScript och ResizeObserver. Se demo här: https://lnkd.in/edybRVa - Finch Developer Tools - Chrome Extension som sprarar styles angivna i DevTools även om man laddar om sidan. Stöd för att exportera dem. - DevTools-teamet i Firefox försöker fokusera på DesignTools och har bl.a. tagit fram en Grid Inspector och in-context-editering för CSS Shapes. Tillgängligt idag i Firefox Nightly. - Custom Properties har idag utbrett stöd och bör utnyttjas! Nästa vecka kommer ett referat från JS Conf!

 • 8 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Vi smälter intrycken efter årets DevSum http://www.devsum.se/.  DevSum har detta år tagit ett steg från ett Microsoft-centrerat innehåll till ett mer generellt innehåll. Även om det fortfarande finns ett stort utbud med sessioner kring .NET så fanns det även en hel del att välja på inom till exempel JavaScript och Java. En av de mest spännande sessionerna var kring Q# där man fick en både en bra introduktion och en lätt huvudvärk som alltid kommer när man försöker förstå kvantdatorer.  Vi kommer tillbaka 2019!

 • 2 Months, 30 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Stack Overflow har gjort en stor undersökning om hur vi utvecklar och kodar. För sjätte året i rad är Javascript det mest poppis språket att koda i ! https://lnkd.in/g3uhYWn #javascript 

 • 5 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Från oss alla, till er alla. Vi önskar er En riktigt God Jul!

 • 6 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Machine Learning på Acorn Komplexa problemställningar, matematiska utmaningar, krångliga algoritmer och att lösa svåra uppgifter är något som stimulerar och motiverar oss på Acorn. Inom området machine learning är det ofta krångliga problemställningar och avancerad linjär algebra. I Kaggles tävlingar får du öva på koncepten och tävla mot andra med att bygga den bästa modellen för att lösa ett problem. Vi har nu startat en kampanj där vi tävlar på Kaggle och under ett par regniga dagar i november träna oss i koncept samt gå på djupet med Tensorflow, Python och annat kul. Exempel på tävlingar inom machine learning kan vara att skriva program som kan identifiera begynnande tumörer på lungröntgenbilder, identifiera skyddade fiskarter från fiskebåtars webkameror eller kanske bara förutspå prisutveckling på bostäder i New York.