Välkommen till annorlunda

Lediga tjänster

Minns du hur det var att söka jobb? Nej, vi vet – vassa utvecklare som du brukar ju inte behöva söka jobb via traditionella jobbannonser. Men vi kanske ändå kan få dig att skicka in en ansökan genom att locka med vårt annorlunda konsultbolag som sätter människan i centrum och låter individer växa? Där vi varvar utmanande arbetsuppgifter med vandring i fjällen och cykling i Provence? Om du är en nyfiken utvecklare inom Java, .Net eller Embedded, hoppas vi att vi har fångat ditt intresse. Välkommen till Acorn Technology och vårt centrala kontor bland takåsarna i Göteborg!

Att jobba hos oss

Innovation

Mod, kompetens och kreativitet – något som kännetecknar oss på Acorn är vår öppenhet för nya möjligheter och vår strävan att hitta nya vägar.

Vi siktar ständigt mot att utvecklas och vågar ifrågasätta det invanda för att bli bättre. Vår drivkraft är att prestera och lyckas, därför ser vi till att satsa på det vi tycker känns roligt, intressant och viktigt. Med modet att våga vara annorlunda och förmågan att tänka fritt, skapar vi smarta och fungerande lösningar för våra kunder. Vilket betyder spännande och utmanande kunduppdrag för dig.

Kultur

Det började med en idé, två entreprenöriella sinnen och en vilja att skapa något annorlunda – ett nytänkande och personligt konsultbolag som satte människan i centrum och fick individer att växa.

Idag är vi ett mjukvaruutvecklande konsultbolag som vågar utmana rådande branschnormer och tänka annorlunda. Genom att kombinera lyhördhet och respekt med tydlighet och pålitlighet, skapar vi trivsel för såväl medarbetare som kunder. Hos oss får du ta del av en familjär kultur som rymmer både stolthet och kreativitet. Och förmånen att jobba med de bästa på Göteborgs trevligaste konsultföretag, såklart.

Utveckling

På Acorn drivs vi av både personlig och professionell utveckling. Med dynamik och framåtanda som bränsle, siktar vi ständigt mot att växa och bli ännu bättre.

Hittar du något du tycker känns extra intressant? Perfekt – lär dig det, bli grym på det och sprid din kompetens vidare! Hos oss får du möjlighet att växa genom utmanande uppdrag, inspirerande kollegor och chansen att påverka ditt eget arbete. För det viktigaste för oss är vad vi gör, inte var vi gör det – alltid med målet att lösa kundens utmaning, förstås.

Vad vi jobbar med

Som en komplett och erfaren partner, utvecklar och integrerar vi avancerade system och applikationer för ledande produkt-och tjänsteproducerande företag i en rad olika branscher.

Vi tar ansvar för alla delar – från systemarkitektur och design, till implementation, kvalitetssäkring och test. Vi tror på en öppenhet för samarbete med likasinnade bolag, där vi tillsammans stärker och kompletterar varandra. Därför kan vi antingen axla specifika roller i ett projekt, eller fungera som utvecklingspartner för större åtaganden. Oavsett projekt, kännetecknas alla våra leveranser av ansvarstagande, pålitlighet och mycket hög kvalitet.

We support Adventure

Vi tror att vassa hjärnor blir ännu vassare när du får kombinera utmanande arbetsuppgifter med att ett aktivt liv ute i det fria. Därför lovar vi dig en sak om du blir en av oss: förutom spännande kunduppdrag väntar fler äventyr – både på och utanför jobbet.

fdf