Kontakt/ledning

Kontakt/ledning

Thomas Pantzar, grundare och arbetande styrelseordförande. Startade Sigma Systems, byggde upp en internationell verksamhet inom teknisk systemutveckling i Sigmakoncernen och var under sin tid som vice koncernchef i Teleca med från att koncernen bildades tills den bestod av 4000 konsulter i 17 länder. Brinner för att utveckla bolag & människor och trivs i en entreprenörsdriven miljö.

Mobil +46 703 79 18 30 thomas.pantzar@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Magnus Andersson, grundare och VD. Har tidigare arbetat som VD för Cybercom och Telecas verksamheter i regionen. Under sina år som VD bidrog Magnus till att förändra bolagen från lokala konsultleverantörer till internationella leverantörer av avancerade helhetslösningar. En av Magnus styrkor är att skapa miljöer där människor trivs och känner stolthet. Han har lätt att attrahera människor och på så sätt skapa en tillväxtorienterad kultur.

Mobil +46 767 81 48 00 magnus.andersson@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Håkan Berggren, konsultchef. Har jobbat med IT sedan 1997 – inom Ericsson AB som systemutvecklare och åtta år på Volvo IT som utvecklare, förvaltningsansvarig och konsultchef. Håkans huvudfokus var rekrytering samt kompetensutveckling för Java- och Frontend-utvecklare. Håkan tar fram det bästa i människor både genom kompetensutveckling och stöttning i uppdrag. Han får ofta höra att han har en positiv syn på allt, är inspirerande och bra på att lyssna.

Mobil +46 722 16 30 30 hakan.berggren@acorntechnology.se
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 månader sedan

Acorn Technology AB

Favorit i repris! För drygt ett år sedan träffades vi på kontoret och byggde saker! Många grejer skrevs ut för att stötta utsatta i pandemin. Ta hand om er där ute och njut av våren som närmar mer och mer för varje dag. Kanske är vi bara ett snöoväder från vårvärmen.

fb.watch/4RD4zLNJyu/
... Visa merVisa mindre

3 månader sedan

Acorn Technology AB

Nu syresätter vi hjärnorna inför en fartfylld vecka med många problem som ska lösas ute hos våra kunder. 17 km trail med härliga kollegor.
#acorntechgbg
#wesupportadventure
... Visa merVisa mindre

Comment on Facebook

Snyggt 😎👌

3 månader sedan

Acorn Technology AB

I går var det dags för en ny Acorntrail. Det blev knappt 15km i lugnt tempo och strålande solsken på Hisingen med start och mål vid Maria Magdalenas Kyrka. ... Visa merVisa mindre

I går var det dags för en ny Acorntrail. Det blev knappt 15km i lugnt tempo och strålande solsken på Hisingen med start och mål vid Maria Magdalenas Kyrka.Image attachment

Comment on Facebook

Tuffa killar 💪🏻

Load more