Kontakt/ledning

Kontakt/ledning

Thomas Pantzar, grundare och arbetande styrelseordförande. Startade Sigma Systems, byggde upp en internationell verksamhet inom teknisk systemutveckling i Sigmakoncernen och var under sin tid som vice koncernchef i Teleca med från att koncernen bildades tills den bestod av 4000 konsulter i 17 länder. Brinner för att utveckla bolag & människor och trivs i en entreprenörsdriven miljö.

Mobil +46 703 79 18 30 thomas.pantzar@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Magnus Andersson, grundare och VD. Har tidigare arbetat som VD för Cybercom och Telecas verksamheter i regionen. Under sina år som VD bidrog Magnus till att förändra bolagen från lokala konsultleverantörer till internationella leverantörer av avancerade helhetslösningar. En av Magnus styrkor är att skapa miljöer där människor trivs och känner stolthet. Han har lätt att attrahera människor och på så sätt skapa en tillväxtorienterad kultur.

Mobil +46 767 81 48 00 magnus.andersson@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Håkan Berggren, konsultchef. Har jobbat med IT sedan 1997 – inom Ericsson AB som systemutvecklare och åtta år på Volvo IT som utvecklare, förvaltningsansvarig och konsultchef. Håkans huvudfokus var rekrytering samt kompetensutveckling för Java- och Frontend-utvecklare. Håkan tar fram det bästa i människor både genom kompetensutveckling och stöttning i uppdrag. Han får ofta höra att han har en positiv syn på allt, är inspirerande och bra på att lyssna.

Mobil +46 722 16 30 30 hakan.berggren@acorntechnology.se
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kom och jobba med oss!

https://www.linkedin.com/jobs/view/2753398354/?refId=zNhnX6qfSHyB90xh30oMbQ%3D%3D

3 veckor sedan

Acorn Technology AB

Acorns sommarfest - the movie! Fredag morgon till söndag kväll. Vilken helg vi hade! Tack för den fina filmen Emma Levemyr ... Visa merVisa mindre

1 månad sedan

Acorn Technology AB

Ännu ett äventyr med kollegorna på Acorn. Denna gång seglats från Operan till Vinga, från Vinga till Marstrand. Tack @emmalevemyr för ännu en grym film!
Bra fixat @Björn Staffas
#WESUPPORTADVENTURE
... Visa merVisa mindre

1 månad sedan

Acorn Technology AB

Tack alla sköna kollegor på Acorn för en magisk sommarfest! Extra stort tack till @emmalevemyr för skapandet av denna grymma film! Vi har äventyr på Acorn mest hela tiden! ... Visa merVisa mindre

Load more