Kontakt/ledning

Kontakt/ledning

Thomas Pantzar, grundare och arbetande styrelseordförande. Startade Sigma Systems, byggde upp en internationell verksamhet inom teknisk systemutveckling i Sigmakoncernen och var under sin tid som vice koncernchef i Teleca med från att koncernen bildades tills den bestod av 4000 konsulter i 17 länder. Brinner för att utveckla bolag & människor och trivs i en entreprenörsdriven miljö.

Mobil +46 703 79 18 30 thomas.pantzar@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Magnus Andersson, grundare och VD. Har tidigare arbetat som VD för Cybercom och Telecas verksamheter i regionen. Under sina år som VD bidrog Magnus till att förändra bolagen från lokala konsultleverantörer till internationella leverantörer av avancerade helhetslösningar. En av Magnus styrkor är att skapa miljöer där människor trivs och känner stolthet. Han har lätt att attrahera människor och på så sätt skapa en tillväxtorienterad kultur.

Mobil +46 767 81 48 00 magnus.andersson@acorntechnology.se
Kontakt/ledning

Håkan Berggren, konsultchef. Har jobbat med IT sedan 1997 – inom Ericsson AB som systemutvecklare och åtta år på Volvo IT som utvecklare, förvaltningsansvarig och konsultchef. Håkans huvudfokus var rekrytering samt kompetensutveckling för Java- och Frontend-utvecklare. Håkan tar fram det bästa i människor både genom kompetensutveckling och stöttning i uppdrag. Han får ofta höra att han har en positiv syn på allt, är inspirerande och bra på att lyssna.

Mobil +46 722 16 30 30 hakan.berggren@acorntechnology.se
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 månader sedan

Vi är alltid på jakt efter prestigelösa och nyfikna utvecklare som vill växa tillsammans med oss. Välkommen till ett jobb där varje dag är ett nytt äventyr! ... Visa merVisa mindre

Vi är alltid på jakt efter prestigelösa och nyfikna utvecklare som vill växa tillsammans med oss. Välkommen till ett jobb där varje dag är ett nytt äventyr!
2 månader sedan

Vi tror på att vara jordnära och generösa i alla relationer. Det ska vara enkelt och kul att jobba hos oss. Längtar du efter en konsultvardag med gemenskap? Välkommen till ett annorlunda tech-företag. ... Visa merVisa mindre

Vi tror på att vara jordnära och generösa i alla relationer. Det ska vara enkelt och kul att jobba hos oss. Längtar du efter en konsultvardag med gemenskap? Välkommen till ett annorlunda tech-företag.
2 månader sedan

Är du en tech-talang med kodning i ditt DNA? Göteborgs trevligaste konsultföretag letar nu efter dig! ... Visa merVisa mindre

Är du en tech-talang med kodning i ditt DNA? Göteborgs trevligaste konsultföretag letar nu efter dig!
3 månader sedan

Hos oss finns ingen hierarki och vi gillar inte byråkrati. Vi tror att en jordnära generositet i alla relationer gör att det blir både roligare och enklare att jobba. Länk i bion! ... Visa merVisa mindre

Hos oss finns ingen hierarki och vi gillar inte byråkrati. Vi tror att en jordnära generositet i alla relationer gör att det blir både roligare och enklare att jobba. Länk i bion!
Load more