Jobbet ska vara ett äventyr. Välkommen ut till Acorn Technology.

Här kan du förvänta dig utveckling, tekniska utmaningar, problemlösning i spännande projekt och återkommande aktiviteter tillsammans med kollegorna. Vi ser oss som ett generöst och personligt företag. Därför är vi extra noga med vem vi anställer – varje kollega är handplockad, högt värderad och delaktig i ett framgångsrikt företag.

Vem är du då? Jo, du är passionerat intresserad av mjukvaruutveckling. Du är nyfiken. Du har ett stort tekniskt driv. Idag jobbar du antagligen med Java, .Net eller C++/Linux, eller så har du en inriktning mot Web & Mobile. En sak vet vi dock med säkerhet: Utvecklingen går snabbt och imorgon ser det garanterat annorlunda ut. Ramverk, tekniker & verktyg förändras och det gäller att hänga med. Vill du utvecklas med oss? Tveka inte att höra av dig.

Välkommen ut till Acorn Technology!

We support adventure.

På Acorn Technology vill vi trimma din fantastiska hjärna. Den blir mycket vassare när du både får jobba med utmanande arbetsuppgifter och vara aktiv i det fria. Därför lovar vi dig en sak: Jämte spännande kunduppdrag blir det fler äventyr – både på och utanför jobbet. Från skidåkning, robotbyggen och racing till föreläsningar, vandring i fjällen och cykling i Provence. Välkommen ut till Acorn Technology. We support adventure.

Ansök här[dynamichidden postname "CF7_ADD_POST_ID"]