Systemutveckling

Säg ”Systemutveckling” och vår puls går upp

Vi brinner för systemutveckling och vi arbetar produktoberoende. Bland våra kunder finns produktutvecklande och tjänsteproducerande företag från en rad branscher. Vi tar fram allt från verksamhetsstödjande system och tjänsteplattformar som hanterar hundratusentals användare och stora mängder data, till appar och webblösningar. Genom vår expertis tar vi ofta rollen som arkitekt eller lead developer och levererar lösningar som håller hög kvalitet över lång tid.

Backendbild

Backend

Vi bygger system i framförallt Java och .NET. Det handlar ofta om prestandakrävande system som hanterar stora mängder data. Fokus ligger på att bygga robusta arkitekturer och att hitta de enklaste lösningarna på komplexa problem. Vi tror på att jobba testdrivet med kontinuerlig leverans av körbar kod och fokuserar gärna på MVP för att maximera kundnyttan och minimera riskerna med leveranserna.

Frontendbild

Frontend

Vi älskar teknik och har stor erfarenhet inom modern gränssnittsutveckling. Du får tillgång till kompetens som skapar frontend som fungerar för majoriteten av enheter – oavsett hur backend ser ut centralt. Vi bygger med Open Source-ramverk, bidrar själva till utveckling av olika Open Source-projekt och tror på devisen ’Sharing is Caring’.

Mobilitetsbild

Mobilitet

Idag förväntar sig de flesta att ha full tillgång till information, produkter och tjänster var du än befinner dig. Vårt arbete inom mobilitetsområdet bygger på en expertis inom app- och webbutveckling kopplat till olika former av backendlösningar. Vi har bara sett början av denna förändring. Acorn finns tillgängliga för att utveckla lösningar som hjälper dig att ta tillvara på alla nya affärsmöjligheter som finns.

Systemutveckling

Systemutveckling

Läs mer
Våra drivkrafter

Jobba hos oss

Läs mer
Embedded

Embedded

Läs mer

Alla projekt är unika.
Hör av dig om du vill prata om ditt.

Kontakta oss