Våra drivkrafter

Fyra fundamentala framgångsfaktorer

Vi siktar alltid uppåt och framåt på alla nivåer: Individuellt, i gruppen, i projekten, kompetensmässigt. Det finns fyra områden som är särskilt viktiga för oss. De ger oss energi, riktning och mening. De kan du läsa om här.

Utvecklingsbild

UTVECKLING

Acorn utvecklar och integrerar avancerade system och applikationer för ledande produkt- och tjänsteproducerande företag. Vi är en erfaren och komplett partner som kan ta ansvar för alla delar: från systemarkitektur och design till implementation, kvalitetssäkring och test. Våra leveranser kännetecknas av ansvarstagande, pålitlighet och en mycket hög kvalitet. Vårt bränsle består av dynamik och framåtanda – vi vill alltid utvecklas och vill alltid bli ännu bättre. För oss är det viktigare vad vi gör än var vi gör det – målet är att vi löser kundens utmaning. Våra konsulter kan antingen axla specifika roller i ett projekt, eller så fungerar vi som utvecklingspartner för större åtaganden.

Nätverksbild

NÄTVERK

Som ett nischat utvecklingsbolag tror vi på en öppenhet för samverkan med likasinnade bolag där vi tillsammans stärker och kompletterar varandra. Det kan handla om samverkan kring projekt, långsiktig utveckling i vår bransch eller olika typer av mer fasta samarbeten. Ett exempel är vår roll i Netgroup där vi som partner bidrar till att utveckla mjukvarukompetensen mot fordonsindustrin. Vi engagerar oss också i informella samarbeten som t ex olika open source-projekt eller former av satsningar som inte ger ekonomiskt värde idag, men som vi tror på långsiktigt

Kreativitetsbild

KREATIVITET

Ett av våra starkaste kännetecken är att vi är öppna för möjligheter och ifrågasätter det invanda. Vi vill utvecklas och bli bättre – vi drivs av att prestera och lyckas. Vi är fria att agera och satsa på det som vi tycker är roligt, intressant och viktigt. Med mod, kompetens och förmåga att tänka fritt skapar vi smarta och fungerande lösningar för dig.

Kulturbild

KULTUR

Vi är en pålitlig och ansvarsfull partner som arbetar långsiktigt och medvetet. Vår professionalitet innebär att vi har god ordning och levererar rätt kvalitet på utsatt tid. Vi är tydliga och enkla att ha att göra med. Vi lägger tid på rätt saker, är alerta och duktiga på att kommunicera. Vi skapar trovärdighet genom att alltid vara pålästa, noggranna och konstruktiva. Vår professionalitet uttrycks i alla kanaler genom medvetna val som utstrålar avspänd självsäkerhet och kvalitet. Hos oss finns inga hierarkier och vi gillar inte byråkrati. Det ska vara enkelt och kul att jobba med och hos oss. Genom att vara jordnära och generösa i alla relationer skapas en avspänd, varm och välkomnande känsla. Samtidigt är vi ärliga, öppna och raka. Lyhördhet och respekt kombinerat med tydlighet skapar trygghet och trivsel för såväl medarbetare som kunder.

Systemutveckling

Systemutveckling

Läs mer
Våra drivkrafter

Våra drivkrafter

Läs mer
Embedded

Embedded

Läs mer

Alla projekt är unika.
Hör av dig om du vill prata om ditt.

Kontakta oss

3 dagar sedan

Acorn Technology AB

Mindre tuffa 2 timmar senare 😂🍾🏃‍♂️🏅 ... Visa merVisa mindre

Mindre tuffa 2 timmar senare 😂🍾🏃‍♂️🏅

3 dagar sedan

Acorn Technology AB

Nu kör vi! ... Visa merVisa mindre

Nu kör vi!

 

Comment on Facebook

Så rena och fina haha

2 veckor sedan

Acorn Technology AB

Vilken slump.... Helt oanat visar det sig att vår sommarfest sammanfaller med vår 7-årsdag. Den 1:a september 2011 började vi resan mot det vi är idag! Det firar vi med äventyr i bergen utanför Varbergs Kusthotell! ... Visa merVisa mindre

 

Comment on Facebook

Stort grattis! 👍🏻

Saknar er!

Hurra Acorn!! Synd att jag missade både fest och jubileum!

Grattis!!

2 veckor sedan

Acorn Technology AB

Några early birds, snart börjar årets upplaga av Acorns sommarfest! ... Visa merVisa mindre

Några early birds, snart börjar årets upplaga av Acorns sommarfest!Image attachment
Load more

  LinkedIn Company Updates

 • 3 Months, 3 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Här kommer en sammanfattning från vårt besök på CSSconf EU i Berlin. Först och främst var konferensen mycket välordnad! Coolt scenarrangemang, bra mat, DJs etc. De flesta stora bolagen (t.ex. Chrome, Mozilla, Facebook) hade monters och i goodiepåsarna fann man bl.a. kodstrumpor från Zalando och microcontrollers från en tysk startup. Nu till de tekniska nyheterna. CSS-konferensen behandlade följande intressanta ämnen: - Container Queries - högt önskad funktion men svårlöst pga cirkulärberoenden. Dock kan det lösas mha lite JavaScript och ResizeObserver. Se demo här: https://lnkd.in/edybRVa - Finch Developer Tools - Chrome Extension som sprarar styles angivna i DevTools även om man laddar om sidan. Stöd för att exportera dem. - DevTools-teamet i Firefox försöker fokusera på DesignTools och har bl.a. tagit fram en Grid Inspector och in-context-editering för CSS Shapes. Tillgängligt idag i Firefox Nightly. - Custom Properties har idag utbrett stöd och bör utnyttjas! Nästa vecka kommer ett referat från JS Conf!

 • 3 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Vi smälter intrycken efter årets DevSum http://www.devsum.se/.  DevSum har detta år tagit ett steg från ett Microsoft-centrerat innehåll till ett mer generellt innehåll. Även om det fortfarande finns ett stort utbud med sessioner kring .NET så fanns det även en hel del att välja på inom till exempel JavaScript och Java. En av de mest spännande sessionerna var kring Q# där man fick en både en bra introduktion och en lätt huvudvärk som alltid kommer när man försöker förstå kvantdatorer.  Vi kommer tillbaka 2019!

 • 5 Months, 29 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Stack Overflow har gjort en stor undersökning om hur vi utvecklar och kodar. För sjätte året i rad är Javascript det mest poppis språket att koda i ! https://lnkd.in/g3uhYWn #javascript 

 • 8 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Från oss alla, till er alla. Vi önskar er En riktigt God Jul!

 • 9 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Acorn Technology AB

  Machine Learning på Acorn Komplexa problemställningar, matematiska utmaningar, krångliga algoritmer och att lösa svåra uppgifter är något som stimulerar och motiverar oss på Acorn. Inom området machine learning är det ofta krångliga problemställningar och avancerad linjär algebra. I Kaggles tävlingar får du öva på koncepten och tävla mot andra med att bygga den bästa modellen för att lösa ett problem. Vi har nu startat en kampanj där vi tävlar på Kaggle och under ett par regniga dagar i november träna oss i koncept samt gå på djupet med Tensorflow, Python och annat kul. Exempel på tävlingar inom machine learning kan vara att skriva program som kan identifiera begynnande tumörer på lungröntgenbilder, identifiera skyddade fiskarter från fiskebåtars webkameror eller kanske bara förutspå prisutveckling på bostäder i New York.